Η Αφροδίτη με τον Χρήστο δεν τα πάνε καθόλου καλά στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Η Αφροδίτη θεωρεί ότι έχει κάνει πολλή υπομονή

Η Αφροδίτη με τον Χρήστο δεν τα πάνε καθόλου καλά στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Η Αφροδίτη θεωρεί ότι έχει κάνει πολλή υπομονή

Η Γη της Ελιάς: Μαζί Μιχάλης και Αφροδίτη- Σιγά μην περιμένει τον Χρήστο

Συντάκτης: Στέφανος Μάργαρης

Η Αφροδίτη με τον Χρήστο δεν τα πάνε καθόλου καλά στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Η Αφροδίτη θεωρεί ότι έχει κάνει πολλή υπομονή

Η Αφροδίτη με τον Χρήστο δεν τα πάνε καθόλου καλά στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Η Αφροδίτη θεωρεί ότι έχει κάνει πολλή υπομονή και ήδη έχει «καταπιεί» το θέμα με την Αριάδνη, χωρίς ο Χρήστος να κάνει καμία προσπάθεια να έρθουν λίγο πιο κοντά. Μάλιστα, ο Χρήστος γίνεται ακόμα πιο βαρύς καθώς η ζήλια του για την Αριάδνη τον κάνει να κλείνεται ακόμα περισσότερο στον εαυτό του. Από την άλλη, η Αφροδίτη είναι μια γυναίκα έξω καρδιά, που θέλει να ζει με πάθος και ένταση, κάτι που δεν της προσφέρει πλέον ο άντρας της.

Τα αισθήματά της για εκείνον αμβλύνονται και, όπως είναι φυσικό, δημιουργείται ένα μεγάλο συναισθηματικό κενό στη σχέση τους. Την ίδια ώρα, ο Μιχάλης βρίσκεται ακριβώς στην ίδια κατάσταση. Ηδη έχει εξομολογηθεί στον Αποστόλη με τον οποίο έχουν γίνει φίλοι, ότι δεν είναι πια ερωτευμένος με τη Νόρα: «Φίλε, δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν υπάρχει πια αυτή η ερωτική φλόγα, αλλά πρέπει να την παντρευτώ γιατί έχω δώσει τον λόγο μου στους γονείς της και ντρέπομαι να τον πάρω πίσω», του ομολογεί.

Παράλληλα, ο Μιχάλης όπως θα δούμε θα γοητευτεί και από τη Μαρίνα, αλλά δεν πρόκειται να κάνει ούτε μισό βήμα καθώς το ότι είναι παντρεμένη με τον Μάνο, τον εργοδότη του, αποτελεί κόκκινη γραμμή. Ετσι ξεχνάει ακόμα και την απλή σκέψη να την πλησιάσει. Στο μεταξύ, η Αφροδίτη γυρίζει από το ταξίδι της με τον Χρήστο τσακωμένη και έτοιμη για τον οριστικό χωρισμό, ενώ ο Μιχάλης έρχεται αντιμέτωπός με την πραγματική ταυτότητα της Νόρας και γι’ αυτόν ο χωρισμός είναι μονόδρομος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαρίας Μεταξητινού στο Tv24, η πρώτη συνάντηση της Αφροδίτης με τον Μιχάλη θα είναι συναρπαστική. Ο Μιχάλης στην κυριολεξία θα μαγευτεί από τη γιατρό, αλλά κι εκείνη θα καταλάβει με την πρώτη ματιά ότι κι εκείνος είναι ο έρωτας της ζωής της. Πολύ γρήγορα ο έρωτας εξελίσσεται και ο Μιχάλης με την Αφροδίτη γίνονται ζευγάρι.

Η Αντιγόνη κάνει τα πάντα για είναι κοντά με την Αγγελική. Ετσι, όταν η Μαρίνα αποφασίζει να πάει στην Αθήνα να δει τον Μάνο που έχει μπλέξει με τις δουλειές στον νέο ελαιώνα, η Αντιγόνη επιμένει να μείνει εκείνη με την Αγγελική. Οσο λοιπόν είναι μόνη της με το παιδί, προετοιμάζει το έδαφος για να της πει την αλήθεια και της κάνει λόγο για ένα μυστικό που πρέπει να της πει. Ωστόσο, η Μαρίνα επιστρέφει εσπευσμένα στη Μάνη για να μην αφήσει μόνη την Αγγελική με την Αντιγόνη κι αυτό της βάζει προσωρινά φρένο.

Παράλληλα, ο Μάνος επιστρέφει αιφνιδιαστικά στην Αρεόπολη και η επίσκεψή του τον φέρνει μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη. Ακούει τη μικρή Αγγελική να παρακαλάει την Αντιγόνη: «Ελα τώρα που είμαστε μόνες μας, θα μου πεις το μεγάλο μυστικό που μου υποσχέθηκες;». Ο Μάνος και η Μαρίνα μπαίνουν στο σπίτι και ακούνε τα πάντα και αναστατωμένοι ζητούν εξηγήσεις από την Αντιγόνη: «Για πες μας, Αντιγόνη, τι ήταν αυτό που ήθελες να πεις στην Αγγελική κρυφά, πίσω από την πλάτη μας;», τη ρωτάνε και όταν η Αντιγόνη αποκαλύπτει τις πραγματικές της προθέσεις, η οργή τους είναι τόσο μεγάλη που στην κυριολεξία «σκοτώνονται» μεταξύ τους.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις 

Survivor spoiler 26/9: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για να κερδίσει τα έπαθλα;

Σάκης Αρναούτογλου: Αυτόν θέλει για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ

Survivor : Το ανακοίνωσε η Γεσθημανή (Video)

Exit mobile version