Μία ακόμη μεγάλη νέα παραγωγή ετοιμάζει ο Alpha. Η σειρά «Στον δρόμο με τα κόκκινα φανάρια» αναμένεται να μπει στο δεύτερο μισό της σεζόν και θα μας μεταφέρει στην Τρούμπα του 1960.

Σε εντατικούς ρυθμούς βρίσκεται η υλοποίηση της σειράς εποχής «Πόρτο Λεόνε: Στον δρόμο με τα κόκκινα φανάρια» η οποία σύντομα θα ξεκινήσει γυρίσματα. Μάλιστα για αυτό  το εγχείρημα έχει στηθεί στο Μενίδι ένα ολόκληρο χωριό. Οι συντελεστές είναι ήδη επί ποδός με τα σενάρια να έχουν διανεμηθεί.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς θα βρίσκονται ο Βασίλης Μπισμπίκης, η Κλέλια Ρένεση, ο Αντώνης Καρυστινός, η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο Αλέκος Συσσοβίτης.

Τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει ο Γιώργος Κορδέλλας και ο Βασίλης Τσελεμέγκος ενώ το σενάριο υπογράφει ο Γιώργος Κρητικός. Παρά το όνομα που έχει η σειρά δε θα έχει κάποια σχέση με τη γνωστή ταινία «Κόκκινα φανάρια».

Η υπόθεση της σειράς:

Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από δύο οικογένειες οι οποίες συγκρούονται. Η μία ζει στην Τρούμπα και η άλλη στην Καστέλλα. Στο επίκεντρο της κόντρας βρίσκονται ο ιδιοκτήτης του καμπαρέ και ένας εφοπλιστής. Οι μεταξύ τους συγκρούσεις θα είναι συνεχείς και εξαιτίας τους θα βρίσκεται στη μέση και ένας αστυνομικός (Βασίλης Μπισμπίκης). Από όλο το σκηνικό δε θα λείψουν οι προσωπικές ιστορίες των γυναικών οι οποίες δουλεύουν στα κακόφημα μαγαζιά. Στον αντίποδα θα δούμε και εκείνους που μένουν στα αριστοκρατικά σπίτια του Πειραιά.

Όλες οι ειδήσεις

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Αυτοί είναι οι κληρονόμοι του Βρεττού!

Grand Hotel: Ο Νικόλας παίρνει στο ξενοδοχείο – Σε πανικό η Κυβέλη

Ο Τιμωρός: Ζευγάρι η Ναταλία με τον Ανδρέα, πώς ερωτεύονται