Συναρπαστική αναμένεται η δεύτερη σεζόν της σειράς του ΑΝΤ1 «Η μάγισσα φλεγόμενη καρδιά» η οποία μας ταξιδεύει στη Μάνη του 1710, χρόνια πριν την εμφάνιση της Θεοφανώς.

Πρόκειται για ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του καναλιού στη μάχη της τηλεθέασης και όχι άδικα, αν αναλογιστεί κανείς τα όσα προσέφερε η πρώτη σεζόν της Μάγισσας.

Πλέον όμως τα πάντα αναμένεται να πάρουν μια διαφορετική τροπή η οποία θα καθηλώσει τους πάντες. Νέα πρόσωπα θα εισβάλλουν στην ιστορία και θα φέρουν τα πάνω κάτω, με το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού να βρίσκεται κυριολεκτικά στα ύψη.

Η μάγισσα φλεγόμενη καρδιά: Η Πανδώρα είχε απατήσει τον Τζουζέπε

Το ξεκίνημα του κύκλου, φέρνει και μια αναπάντεχη τροπή με τους Τζουζέπε και Πανδώρα να βρίσκονται στο επίκεντρο των καταιγιστικών εξελίξεων που έρχονται στη σειρά.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα ανέφερε στο περιοδικό tv24, ο πρωταγωνιστής της σειράς, Μελέτης Ηλίας, η Πανδώρα είχε απατήσει τον Τζουζέπε,

Αυτό θα κάνει έξαλλο τον Τζουζέπε που θα αφήσει στην άκρη ακόμη και μια αποκάλυψη που θα κάνει η Λεώνη και θα επικεντρωθεί στην απιστία της Πανδώρας.

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου:

Όλες οι ειδήσεις

Survivor spoiler αποχώρηση 19/10: Αυτά τα χρήματα θα πάρει ο Παναγιώτης Τσακαλάκος – Αναλυτικά η λίστα

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Σε αυτή τη σειρά του MEGA θα πρωταγωνιστεί

OPEN: Τέλος πασίγνωστη σειρά