Την μεγάλη έκπληξη έχει κάνει το Star με την αστυνομική σειρά μυστηρίου «Μαύροι πίνακες» να ενθουσιάζει τους τηλεθεατές με το πρώτο της επεισόδιο. Τα πράγματα όμως περιπλέκονται ακόμη περισσότερο στη συνέχεια…

Η Ελένη συνειδητοποιεί ότι η κόρη της, η Μαρήλια, δεν έχει επιστρέψει σπίτι και δεν μπορεί να τη βρει πουθενά. Πανικόβλητη ενημερώνει την αστυνομία πως αγνοείται. Δίχως να χάσει χρόνο ο αστυνομικός διευθυντής Μιλτιάδης δίνει την εντολή να ερευνηθεί εξονυχιστικά όλη η περιοχή.

Φόβος και ανησυχία επικρατούν ενώ παράλληλα η ιδιόρρυθμη αστυνομικός Άννα έχει ακόμη ένα καθήκον. Επισκέπτεται τον Μηνά στο νοσοκομείο και παράλληλα αποκαλύπτει στην αδελφή της όλη την αλήθεια για τη σχέση του με την Ισαβέλλα ξεσκεπάζοντάς τον!

Από την πλευρά του ο Μηνάς αποφασίζει να μην υποβάλλει μήνυση για τον ξυλοδαρμό και έτσι ο Νίκος αφήνεται ελεύθερος. Αν και η Αγάπη προσπαθεί να τον πλησιάσει για να μάθει τι έγινε εκείνος είναι επιφυλακτικός και απόμακρος.

Στο μεταξύ η Ιόλη με τον Άλκη πηγαίνουν να μιλήσουν για την εξαφάνιση της Μαρήλιας με την Ειρήνη στο σπίτι της Άννας και αρχίζουν τις ερωτήσεις στην αστυνομικό.

Μαύροι Πίνακες: Δείτε το trailer από το σημερινό επεισόδιο

Όλες οι ειδήσεις

Διάφανη αγάπη: Ο Στέφανος είχε παράλληλη σχέση

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Ειρήνη κλέβει μαγαζί στο Μονακό

Ο Τιμωρός: Ανατροπή! Βρίσκουν παλιά τσάντα του Μάρκου με φωτογραφίες