Survivor spoiler 18/10: Στο φινάλε της φτάνει η 5η εβδομάδα του Survivor 2025, η οποία κλείνει με το αγώνισμα ασυλίας και μία αποχώρηση. Ποια ομάδα έχει το προβάδισμα για τη νίκη; Πράσινη ή Κίτρινη; 

Όσο περνάνε οι μέρες, όλο και πιο πολλά συμπεράσματα βγαίνουν αναφορικά με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ που δίνει τη δική του μάχη στην τηλεθέαση.

Θέλουμε το χρόνο μας να βρούμε Survivor spoiler. Για την ώρα θα πορευτούμε με εκτιμήσεις. Δύσκολα και διαφορετικά τα αγωνίσματα φέτος, ενώ και οι ομάδες αλλάζουν συνεχώς.

Οι Κίτρινοι επέστρεψαν στις νίκες στο αγώνισμα που παρακολουθήσατε μέσα από το Live μέσα από το Sportime και μάλιστα παίρνοντας ένα πολύ σημαντικό έπαθλο, που δεν είναι άλλο από την επικοινωνίας.

Εντάσεις υπάρχουν και στις δύο ομάδες, με την Χριστιάνα από τη μία να είναι πάντα έτοιμη για… καυγά στην Κίτρινη ομάδα, ενώ το ίδιο ισχύει και με τις αδερφές Πετεινάρη από την άλλη πλευρά.

Survivor spoiler 18/10: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την ασυλία;

Απόλυτη ισορροπία στις ασυλίες (2-2) με τους Κίτρινους να χτίζουν το δικό τους σερί αφού έχουν ήδη δύο συνεχόμενες, υποχρεώνοντας τους Πράσινους να χάσουν την Αγγελική και τον Στέφανο.

Οι Πράσινοι το παλεύουν, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως το τελευταίο διάστημα δεν βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση.

Οι Αετοί έχουν πεισμώσει, έχασαν ξανά την επικοινωνία και ψάχνουν μία ηχηρή απάντηση. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τη δώσουν. Συνεπώς, οι Πράσινοι είναι το φαβορί για την ασυλία.

Υπενθυμίζω πως πρόκειται για εκτίμηση και όχι Survivor Spoiler

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!