Συναρπαστική αναμένεται η δεύτερη σεζόν της σειράς του ΑΝΤ1 «Η μάγισσα φλεγόμενη καρδιά» η οποία μας ταξιδεύει στη Μάνη του 1710, χρόνια πριν την εμφάνιση της Θεοφανώς.

Πρόκειται για ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του καναλιού στη μάχη της τηλεθέασης και όχι άδικα, αν αναλογιστεί κανείς τα όσα προσέφερε η πρώτη σεζόν της Μάγισσας.

Πλέον όμως τα πάντα αναμένεται να πάρουν μια διαφορετική τροπή η οποία θα καθηλώσει τους πάντες. Νέα πρόσωπα θα εισβάλλουν στην ιστορία και θα φέρουν τα πάνω κάτω, με το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού να βρίσκεται κυριολεκτικά στα ύψη.

Η μάγισσα φλεγόμενη καρδιά: Λεώνη και ο Άδωνις στα χέρια των Ενετών

Το ξεκίνημα του κύκλου, φέρνει και μια αναπάντεχη τροπή με τους Λεώνη και Άδωνι να πέφτουν στα χέρια των Ενετών.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή καθώς η συνύπαρξη της Πανδώρας με την Ρενάτα για την δημιουργία του νέου οικισμού κάθε άλλο παρά ευοίωνη προμηνύεται.

Ένα μήνυμα απ’ την Βενετία θα φέρει καινούρια προβλήματα στην Μάνη. Η Πανδώρα πείθει τον Τζουζέπε να κάνει μια ανίερη συμμαχία με τον Μήτρο Γερακάρη, ο οποίος θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για τα κρυφά του σχέδια.

Ο διοικητής του Μυστρά θα αποκαλύψει στον Σίλβιο, το ύποπτο παρελθόν του Τζουζέπε. Η Λεώνη και ο Άδωνις θα πέσουν στα χέρια των Ενετών μετά από μια μακάβρια αποκάλυψη.

Τέλος ο Αντόνιο στρέφεται σ’ έναν ερημίτη πνευματικό ζητώντας την βοήθεια του προκειμένου να λύσει τον πιο επικίνδυνο γρίφο που έχει συναντήσει.

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Τρίτης 15 Οκτωβρίου:

Όλες οι ειδήσεις

Survivor spoiler 15/10: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για τα έπαθλα;

Η γη της ελιάς: Η Ειρήνη λέει στην Ξένια ότι θα της δώσει το μωρό

Τελικά θα μάθουμε ποιοι πήγαν στο πάρτυ τοπ P Diddy στην Κύπρο