Η γη της ελιάς: Εκείνοι που λένε πως η τέταρτη χρονιά της «Γης» θα είναι και η πιο δυνατή, έχουν απόλυτο δίκιο. Όλες οι ισορροπίες σύντομα θα ανατραπούν, αφού οι ήρωες της Μάνης πρόκειται να «δοκιμάσουν» νέες χαρές και απογοητεύσεις. Μία από αυτούς είναι σίγουρα και η Αφροδίτη.

Η Νικόλ Χριστοδούλου που την υποδύεται, αποκαλύπτει στο περιοδικό TV24 τι θα συμβεί στη συνέχεια της σειράς.

Όπως είπε μεταξύ άλλων:

– Η Αφροδίτη γοητεύεται όταν βλέπει στο καφενείο του Πότη τον Μιχάλη Χατζή. Τα σπόιλερς αναφέρουν πως θα περάσουν οι δυο τους λίγο χρόνο μαζί.

– «Ισχύει, θα υπάρξει μια έντονη αμοιβαία έλξη. Αυτό θα είναι και το κερασάκι στην τούρτα για να μπορέσει να πάρει την απόφαση να εγκαταλείψει την προσπάθεια για τον γάμο της».

– Λέτε να είναι αυτός ο άντρας της ζωής της;

– «Αυτό δεν το ξέρω ακόμα γιατί πέρασε πολύ γρήγορα από τη μια σχέση στην άλλη. Ο χρόνος θα δείξει αν θα είναι μια σχέση rebound ή ο άνθρωπός της. Μέχρι στιγμής φαντάζει ιδανικός στα μάτια της Αφροδίτης».

– Αλήθεια, πώς ακριβώς θα γίνει η γνωριμία μαζί του; Αυτή τη φορά θα τον αφήσετε να κάνει το πρώτο βήμα ή θα κινηθείτε πρώτη;

– «Η Μάνη είναι μικρός τόπος. Θα συμπέσουν και έτσι θα γίνει η γνωριμία. Θα τη διεκδικήσει χω ρίς να γίνεται αδιάκριτα πιεστικός, καθότι γνω- ρίζει πως είναι παντρεμένη και μπερδεμένη στον γάμο της».

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ


Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή σχεδιάζει το τέλος του Στάθη- Έτσι θα τον διαλύσει

Μάρκος Σεφερλής: Πώς απάντησε στη Λουκία Πιστιόλα- «Να λέμε το όνομα της να μαθαίνεται»

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Ανδρέας Μικρούτσικος- Τι του συνέβη