Όλη η Στέρνα ζει και αναπνέει για τον γάμο της Σοφίας και του Χάρη στη σειρά του ALPHA, Άγιος Έρωτας. Κανείς όμως δεν φαντάζεται ότι όσο οι μελλόνυμφοι ετοιμάζονται, η αδελφή της νύφης, Χλόη, έχει αποφασίσει να κλεφτεί με τον Αργύρη. Όταν αυτό γίνει αντιληπτό θα σημάνει συναγερμός και ο Παύλος μαζί με τα πρωτοπαλίκαρά του, και τον Βλάση θα ψάξουν να βρουν τους 2 φυγάδες για να τους σταματήσουν.

Παράλληλα ο Κυριάκος θα πάει στο σπίτι της νύφης και θα προσφερθεί να συνοδεύσει αυτός τη Σοφία ώστε να μπορέσει να γίνει το μυστήριο, ενώ ο Κλεάνθης θα τρέξει στη Σμαρώ για να δει μήπως αυτή ξέρει που είναι ο Αργύρης κι η Χλόη. Όμως, η Σμαρώ εκτός από τη φυγή του γιου της με τη Χλόη, έχει να αντιμετωπίσει ένα ακόμα πιο σοβαρό πρόβλημα…

Ο Νικόλαος θα προσπαθήσει να καθυστερήσει την τέλεση του μυστηρίου ώστε να προλάβει να δώσει το παρών ο Παύλος με τη Χλόη, η οποία θα ανακαλύψει κάτι που θα την κάνει την τελευταία στιγμή να έχει δεύτερες σκέψεις για τον Αργύρη..

Ο Παύλος επιστρέφει την κατάλληλη στιγμή και συνοδεύει αυτός τη Σοφία στα σκαλιά της εκκλησίας όπως ακριβώς επιθυμούσε. Δεν κρύβει όμως τη δυσαρέσκεια του απέναντι στη Θάλεια και τον Κυριάκο.

Η Χλόη, ακολουθεί κι αυτή ντροπιασμένη και είναι έτοιμη να δεχθεί τις συνέπειες των πράξεων της. Ξέρει πως αυτή τη φορά, ο πατέρας της θα την τιμωρήσει παραδειγματικά. Για παρηγοριά, θα στραφεί στον πατέρα Νικόλαο. Τον μόνο άνθρωπο που την κάνει να νιώθει ασφαλής. Ο γάμος θα γίνει με μεγάλη επιτυχία, αλλά τα προβλήματα στις σχέσεις των ανθρώπων υποβόσκουν έτοιμα να εκραγούν.

 

Άγιος Έρωτας: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor spoiler 1/10: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το έπαθλο;

1 Οκτωβρίου: Η Διεθνής Ημέρα Καφέ

Αθηνά Οικονομάκου: Το καρφί της Τίνας Μεσσαροπούλου- «Δε θα ήθελα να είμαι στη θέση του Φίλιππου Μιχόπουλου»