Η ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου μίλησε στον Κώστα Τσουρό στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα» για το διαζύγιό της.

«Εύκολο δεν είναι τίποτα σε ένα διαζύγιο. Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη απόφαση, είναι πολύ δύσκολο μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία, περνάς πάρα πολλές φάσεις», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

«Ήταν εύκολο με την έννοια ότι ήμουν απόλυτα σίγουρη για την επιλογή μου και την απόφασή μου. Από τη στιγμή που αποφασίστηκε και καταλήξαμε σε αυτό από κοινού με τον πρώην σύζυγό μου, με πολλή αγάπη και ωριμότητα, και ανακοινώθηκε κιόλας, δεν θεωρώ ότι κοίταξα ποτέ πίσω να πω “αν είχα κάνει αυτό ή αν γινόταν το άλλο”. Ήμουν απόλυτα σίγουρη ότι ήταν το καλύτερο και για τους δύο μας και για τα παιδιά μας. Αυτό ήταν το εύκολο κομμάτι. Δεν είχα καμία αμφιβολία για την απόφασή μου», πρόσθεσε η ίδια.

Τη συνέντευξη της Αθηνάς Οικονομάκου στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» σχολίασε η ομάδα της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Δευτέρας 30/09.

Μεταξύ άλλων η Τίνα Μεσσαροπούλου τόνισε πως δεν θα ήθελε να είναι στη θέση του πρώην συζύγου της Αθηνάς Οικονομάκου, Φίλιππου Μιχόπουλου.

«Δε θα ήθελα να είμαι ο Φίλιππος Μιχόπουλος και να παρακολουθώ τη συγκεκριμένη συνέντευξη πάντως. Δε θα ήθελα να είμαι στη θέση του, και το λέω και το επαναλαμβάνω γιατί ξέρω τι λέω. Εξαρτάται πως έχει έρθει αυτός ο χωρισμός, και ποιος τον έχει προκαλέσει. Αν δεν τον έχει προκαλέσει ο Φίλιππος και τον έχει προκαλέσει η Αθηνά, έχει σημασία γι’ αυτόν που μένει πίσω», είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου και συνέχισε:

«Προφανώς για να προχωρήσεις τόσο γρήγορα σε κάτι άλλο, υπήρχε ένα κενό στον γάμο. Δεν ξέρουμε πως έχει συμβεί… Ο Φίλιππος δεν έχει βγει ποτέ να μιλήσει. Όταν και αν μιλήσει, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον».

 

Αθηνά Οικονομάκου: Όσα είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου