Survivor spoiler 27/9: Θέλουμε το χρόνο μας στο νέο Survivor να βρούμε Survivor spoiler. Για την ώρα θα πορευτούμε με εκτιμήσεις στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Δύσκολα και διαφορετικά τα αγωνίσματα φέτος, ενώ και οι ομάδες αλλάζουν συνεχώς.

Φτάνουμε πλέον στο φινάλε της 2ης εβδομάδας και μετά τα έπαθλα, σειρά έχει το αγώνισμα ασυλίας από το οποίο θα προκύψουν υποψήφιοι για αποχώρηση. Παράλληλα, ο Νίνο Νικολαϊδης που κέρδισε την ατομική ασυλία, θα έχει την ευκαιρία αν το επιθυμεί να βγάλει και αυτός έναν υποψήφιο. Ο Ορφέας από την άλλη πλευρά είναι αυτός που κέρδισε και με τη σειρά του θα μπορεί υποδείξει κάποιον συμπαίκτη του σε περίπτωση που οι Πράσινοι πάνε στην ψηφοφορία.

Οι πέντε παίκτες που έφτασαν από το νησί της απομόνωσης ενσωματώνονται σιγά σιγά στις ομάδες τους και δείχνουν πως είναι ικανοί να αλλάξουν τα δεδομένα. Σίγουρα θα χρειαστούν το χρόνο τους. Ο Βλαδίμηρος βέβαια, έμοιαζε εξ΄ αρχής καλή προσθήκη, ενώ θετικά δείγματα δείχνει και ο Μιχάλης Κονδυλάς.

Οι Πράσινοι κατάφεραν να πάρουν μία εύκολη νίκη στο τελευταίο αγώνισμα φαγητού, το οποίο παρακολουθήσατε Live από το Sportime.

Survivor spoiler 27/9: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το αγώνισμα ασυλίας

Οι Κίτρινοι έχουν δείξει πως είναι σαφώς πιο δυνατή ομάδα, ωστόσο η απώλεια της Γεσθημανής είναι πολύ σημαντική.

Οι Πράσινοι έχουν βρει τον τρόπο να παίρνουν αυτό που θέλουν και να είναι ανταγωνιστικοί, ενώ και την προηγούμενη εβδομάδα πήραν την ασυλία.

Δεύτερη συνεχόμενη φορά είναι δύσκολο να χάσουν οι Κίτρινοι την ασυλία. Θα βγάλουν αντίδραση και θα απαντήσουν. Συνεπώς, οι Κίτρινοι είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη.

Υπενθυμίζω πως πρόκειται για εκτίμηση και όχι Survivor Spoiler