Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor, το οποίο διανύει την 2η του εβδομάδα, με τις συνθήκες να είναι ιδιαίτερα δύσκολες.

Το γεγονός αυτό αποδεικνύεται στο ότι αρκετοί είναι οι τραυματισμοί των παικτών, με κάποιους εκ των οποίων να είναι σοβαροί.

Κι αυτό, αφού προχθές χτύπησε ο Νίνο και τέθηκε θέμα αποχώρησης, ενώ στο σημερινό (26/9) αγώνισμα θα τραυματιστεί ο Ορφέας και μένει να δούμε το μέγεθος του χτυπήματός του. Αυτή η ομάδα έχει το προβάδισμα για τη νίκη.

Ο παίκτης των Πρασίνων πάντως φαίνεται να πονάει ιδιαίτερα και να μη μπορεί να συνεχίσει στο αγώνισμα. Θα ξεπεράσει άραγε τον τραυματισμό του;

Μέσα σε όλα αυτά, υπήρξε και η αποχώρηση της Γεσθημανής Κουτουζόγλου η οποία από τις πρώτες κιόλας ημέρες κατάφερε να μπει στα φαβορί του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ αφήνοντας το αποτύπωμά της. Σίγουρα, αποτελεί μία ισχυρή απουσία για τους Κίτρινους που πρέπει να βρουν τρόπο να την αναπληρώσουν.

Παράλληλα, ενσωματώθηκαν οι νέοι παίκτες στις δύο ομάδες το τελευταία διήμερο, αφού από το νησί της εξορίας μπήκαν και αυτοί στην εξίσωση, αλλάζοντας τα δεδομένα του παιχνιδιού.