Ελλη και Μάρκος στη σειρά του ALPHA, Ο Τιμωρός χωρίστηκαν τη στιγμή που ο έρωτάς τους είχε φτάσει στο ζενίθ. Εκείνος δεν επέστρεψε ποτέ από το ταξίδι στο Μαρόκο που έκανε με τον κολλητό του φίλο Αλέξη και εκείνη αναγκάστηκε να τον διαγράψει από τη ζωή της. Μοιραία στη ζωή της μπήκε ο Αλέξης Κομνηνός. Ο άντρας που ήταν αθεράπευτα ερωτευμένος μαζί της αλλά που ποτέ δεν είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον του, αφού ήταν πάντα η αγαπημένη του καλύτερού του φίλου.

Οι μέρες κυλούσαν, ο Μάρκος παρέμενε εξαφανισμένος και η ιδιαίτερη σχέση και συνεργασία του πατέρα της, Αντώνη, με τον πατέρα του Αλέξη, Λεωνίδα, την έκαναν να δει με διαφορετικό μάτι τον άντρα απέναντί της. «Ο Αλέξης σε κοιτάζει στα μάτια και είμαι σίγουρος πως αν υποκύψεις στον έρωτά του δεν θα σου λείψει ποτέ τίποτα. Η φιλία που συνδέει κι εμένα με τον πατέρα του είναι γνωστή. Είμαστε αχώριστοι. Αρα, καταλαβαίνεις και πόσο σε εκτιμάει η οικογένειά του», της είχε τονίσει ο Αντώνης μεταξύ άλλων και η Ελλη, παρόλο που δεν ήθελε να προδώσει τα συναισθήματά της για τον Μάρκο, αποφάσισε να προχωρήσει τη ζωή της. Αλλωστε η σιωπή του αγαπημένου της την είχε συγκλονίσει και έπρεπε να πάρει δραστικές αποφάσεις για τη ζωή της.

Η κοπέλα ανακάλυψε την εγκυμοσύνη της ενώ είχε αρχίσει να βγαίνει με τον Αλέξη Κομνηνό. Η είδηση πως θα φέρει στον κόσμο ένα παιδί, γέμισε χαρά και τις δύο οικογένειες, αλλά κανενός το μυαλό δεν σκέφτηκε ότι μπορεί το παιδί αυτό να είναι γόνος του Μάρκου. Η Ελλη που είχε αμφιβολίες από την πρώτη στιγμή, σιγουρεύτηκε τελικά για την ταυτότητα της πατρότητας όταν έπιασε το βρέφος για πρώτη φορά στην αγκαλιά της. Ολα τα χαρακτηριστικά του θύμιζαν έντονα τον άντρα που ερωτεύτηκε, όμως δεν είπε κάτι στον Αλέξη για να μην τον στενοχωρήσει.

«Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου. Το παιδί μας θα φωτίζει στο εξής ακόμα περισσότερο την όμορφη ζωή μας. Είμαι τυχερός που ήρθες στη ζωή μου», της είχε πει μεταξύ άλλων. Την αλήθεια η γυναίκα τού αποκαλύπτει πολύ αργότερα, αλλά ο Αλέξης μη έχοντας να φοβάται κάτι αφού ο Μάρκος παραμένει εξαφανισμένος, δεν διστάζει να της πει:

«Ο Φίλιππος είναι δικό μου παιδί. Πάει και τελείωσε. Δεν θέλω να ακούσω ξανά το όνομά του εδώ μέσα». Ομως δεν είναι μόνο τα εξωτερικά γνωρίσματα του Φίλιππου που κάνουν την Ελλη να θυμάται συχνά τον πρώην αγαπημένο της, αλλά και η επαναστατική του φύση που τον φέρνει πολύ κοντά με τον Μάρκο, όταν ο τελευταίος μπαίνει στις ζωές τους ως Αρης Γιαννουλάτος.

Ο Φίλιππος αναπτύσσει με τον καιρό μια ιδιαίτερη σχέση με τον επενδυτή που εμφανίζεται στην επιχείρηση της οικογένειάς του, τόσο που το γεγονός κάνει εντύπωση σε όλους. Οταν μετά από καιρό ο Μάρκος μάθει πως ο νεαρός είναι παιδί του, ο κόσμος του γκρεμίζεται και έρχεται αντιμέτωπος με τα συναισθήματά του. Εκείνα που προσπαθεί να κρύψει από την οικογένεια που τον πρόδωσε…

 

Ο Τιμωρός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις 

Survivor spoiler 26/9: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για να κερδίσει τα έπαθλα;

Σάκης Αρναούτογλου: Αυτόν θέλει για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ

Survivor : Το ανακοίνωσε η Γεσθημανή (Video)