Τι συνέβη ανάμεσα στη μεγάλη τραγουδίστρια Μαρινέλλα και τον Χρήστο Μάστορα και ακύρωσε την παρουσία του στη μεγάλη συναυλία που θα δοθεί απόψε στο Ηρώδειο;

Η Αφροδίτη Γραμμέλη μίλησε με στενούς συνεργάτες της τραγουδίστριας και μετέφερε τα εξής:

«Είχε προηγηθεί της γενικής πρόβας του Ηρωδείου, μία πρόβα που συνέβησαν πολλά τεχνικά λάθη. Είχε σαστίσει κυρίως η Μαρινέλλα με το γεγονός ότι ο Χρήστος Μάστορας έκανε λάθη, ξεχνώντας στίχους, δεν ήταν τεχνικά έτοιμος, τη στιγμή που εκείνη, όπως μου είπαν οι συνεργάτες της, ερμηνεύει τα ίδια τραγούδια εδώ και πολλές δεκαετίες και παρ’ όλα αυτά επιμένει να κάνει πρόβες.

Αυτή η εικόνα, σύμφωνα με τη σπουδαία καλλιτέχνιδα ήταν μία εικόνα που χρειαζόταν πάρα πολλές πρόβες και όχι μόνο μια για να βελτιωθεί. Παρουσιάστηκε ανέτοιμος και αυτό δημιούργησε μεγάλο προβληματισμό. Της υποσχέθηκε λοιπόν όταν ολοκληρώθηκε η πρώτη πρόβα ο Χρήστος Μάστορας, ότι την επόμενη ημέρα θα ήταν όλα καλύτερα, ίσως επειδή ο ίδιος δεν ήταν πολύ καλά και της είπε ότι την επόμενη μέρα θα ήταν όλα άψογα. Την επόμενη ημέρα ο Χρήστος Μάστορας δεν εμφανίστηκε στην πρόβα και με καθυστέρηση και ενώ τον αναζητούσαν όλοι, εστάλη ένα γραπτό μήνυμα στο κινητό του μαέστρου, με το οποίο ενημέρωνε ότι είναι ασθενής και ότι δεν θα μπορούσε να πάει» ανέφερε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Μαρινέλλα: Δείτε το ρεπορτάζ