Η Δανάη Παππά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day και μίλησε για τον πρώην σύντροφό της αλλά και αν είναι σε σχέση με τον Γιώργο Γεροντιδάκη.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς Άγιος Έρωτας του ALPHA ανέφερε για τον πρώην σύντροφό της ότι:

«Χώρισα τον Μάιο μετά από 6 χρόνια σχέσης. Δεν μετανιώνω ότι έδειξα τόσο τη σχέση μου. Δεν είχα ανάγκη να μοιραστώ με τον κόσμο ότι χωρισμό μου. Ασχολούνται τα media πολύ με τον χωρισμό μου, έχει όμως ενδιαφέρον. Προσπάθησα να κρατήσω τα καλά της σχέσης μας.

Δεν ισχύει ότι θα δίνω ένα ποσό τον μήνα στον πρώην σύντροφό μου, δεν έχω υπογράψει εξωδικαστικό συμβιβασμό, τίποτα, δεν έχω κάνει επαφές με δικηγόρους. Δεν ήταν δικός μου δικηγόρος. Ο Λάμπρος βγήκε και είπε ότι δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Η αλήθεια θα φανεί. Έχουμε να μιλήσουμε πάρα πολύ καιρό, δεν έχουμε καμία επικοινωνία. Τα θέματα τα λύνουμε μεταξύ μας και όχι στα δικαστήρια.

Δεν είχα χρόνο να με επηρεάσει όλο αυτό. Έχω έντονη καθημερινότητα και πολύ καλούς συνεργάτες. Με υποστήριζαν όλοι, ήθελαν να βγει σωστά η δουλειά αλλά ήθελαν να είμαι και εγώ καλά. Είναι κρίμα να προσπαθούν να μου χαλάσουν τη χαρά μου».

Είναι σε σχέση με τον Γιώργο Γεροντιδάκη;
«Με τον Γιώργο δεν είμαστε μαζί, δεν έχουμε κάτι. Είχαμε μια ωραία συνεργασία από τον “Σασμό”. Δεν ισχύει κάτι»

Δανάη Παππά: Τι είχε πει για τον Γεροντιδάκη