Συνέντευξη παραχώρησε ο Αλέξης Κούγιας στην εκπομπή «Πρωινό» και τη Φαίη Φώτου όπου αποκάλυψε πως εδώ και οκτώ μήνες είναι σε νέα σχέση.

Ο γνωστός δικηγόρος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο Απόστολος Γκλέτσος έχει κάνει πολλά περισσότερα στη ζωή του από ό,τι θα μπορούσε να κάνει. Από τότε που ξεκίνησε, πώς έγινε ηθοποιός, ποιες ήταν οι κοινωνικές του σχέσεις, ποιες ήταν οι κοινωνικές στενές του σχέσεις. Έφτασε στο ταβάνι όταν έγινε δήμαρχος Στυλίδας. Ο Απόστολος Γκλέτσος δεν είναι το πρόσωπο που μπορεί να οδηγήσει ένα κόμμα στην εξουσία».

Αναφέρθηκε επίσης στην κόντρα που υπάρχει με τον Λάκη Λαζόπουλο με αφορμή τα όσα έγιναν με τον Μάρκο Σεφερλή: «Δεν γνώριζα ότι δικαιώθηκα, όταν έλεγα ότι ο Σεφερλής στο Δελφινάριο θα τρίβει τα χέρια του. Η σάτιρα είναι σάτιρα, αρκεί να μην έχει χαρακτηριστικά κακότητας. Έχει όριο η σάτιρα. Εμένα δεν με έχουν σατιρίσει, μου έχουν κάνει bullying. Ο Λαζόπουλος μου έκανε bullying επί οκτώ χρόνια γιατί πουλούσα. Εκτελούσε «συμβόλαιο θανάτου» εις βάρος μου και γι’ αυτό είμαστε στα δικαστήρια».

Αναφορικά με την περιπέτεια υγείας του, ο Αλέξης Κούγιας εξομολογήθηκε: «Άλλαξα τη θεραπεία μου, έκοψα την κορτιζόνη και λόγω αυτού χάνω κιλά. Ξεκουράστηκα με τα παιδιά το καλοκαίρι. »

Όπως αποκάλυψε ο γνωστός ποινικολόγος τους τελευταίους 8 μήνες είναι ερωτευμένος και βρίσκεται σε νέα σχέση.

Αλέξης Κούγιας: Δείτε το απόσπασμα