Το Survivor επέστρεψε και μαζί με αυτό ήρθαν και στην επιφάνεια και οι δύσκολες διαπροσωπικές σχέσεις!

Η Εκατερίνα Λιντβινοβα επέστρεψε από το νησί της εξορίας και η Παρασκευή Κερασιώτη μαθαίνει πως και η αδερφή της Μαρία Κερασιώτη βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και θα μπει στο παιχνίδι.

Η Εκατερίνα εμφανίζεται κάπως ξενερωμένη αλλά φέρνει μαζί της νέα τα οποία φυσικά τα μοιράζεται απ’ ευθείας με την επιστροφή της. Αποκαλύπτει τον ερχομό των 5 παικτών και των αδερφών των δύο παικτριών. Της Παρασκευής και της Βίκυς Πετεινάρη που το πήρε πιο ψύχραιμα από την Παρασκευή που στο άκουσμα της είδησης λύγισε.

Ωστόσο οι σχέσεις ανάμεσα σε Μαρία Κερασιώτη και Χριστιάνα Γρηγοράσκου είναι μάλλον δύσκολες. Μάλιστα, η πρώτη ανέφερε στην κάμερα πως η συμπαίκτριά της την αποκάλεσε αμόρφωτη.

«Πριν συζητούσαμε και δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω τον λόγο μου. Έλεγε τα δικά της ότι δεν αντέχει και μόλις τα παιδιά το πήγαν λίγο παρά πέρα, άρχισε να μου κάνει επίθεση. Μου έλεγε γιατί γλείφεις τα παιδιά και λες άλλα μπροστά τους κι άλλα πίσω τους. Γιατί γκρινιάζεις; Και της είπα ότι μόνο εσύ γκρινιάζεις εδώ πέρα. Της λείπει το νερό, γκρινιάζει όλη μέρα και κάμνει δήθεν δουλειές.

Γύρισε και μου είπε ότι είμαι αμόρφωτη κι ότι δεν θέλει να μου μιλάει γιατί δεν είμαι όμοιά της. Ότι αυτή έχει λεφτά» είπε με δάκρυα στα μάτια η Μαρία Κερασιώτη.

Η Χριστιάνα πάντως σχολίασε ότι δεν την αντέχει γιατί δεν έχει τρόπους.

 

Survivor: Δείτε το σημερινό τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor spoiler 24/9: Ποια ομάδα κερδίζει τα έπαθλα;

Έδειξε πως χρησιμοποιείται σωστά ο τρίφτης και όλοι σοκαρίστηκαν! Πώς δεν το έχουμε σκεφτεί; (vid)

Grand Hotel: Ενθουσίασαν Κουκουράκης και Χάσκα