Ο Διονύσης Πρώιος, ο αγαπητός πρώην παίκτης του Masterchef έχασε τη ζωή του στις 20 Σεπτεμβρίου σε τροχαίο δυστύχημα.

Ο 58χρονος οδηγώντας την αγαπημένη μηχανή του γιου του, τον οποίο έχασε στα 20 του χρόνια από τροχαίο και μάλιστα με την ίδια μηχανή, μια Harley – Davidson, κινούνταν στον Κηφισσό. Στο ύψος της εισόδου της Αττικής οδού στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, στο ρεύμα προς Λαμία έγινε το μοιραίο. Οταν έφτασαν οι άνδρες της Τροχαίας, σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας ηταν στην άσφαλτο είχε όμως τις αισθήσεις του.

Ο Λάκης Γαβαλάς ήταν καλεσμένος στη Super Κατερίνα και μίλησε για τον φίλο του και τις τελευταίες του ώρες. Στην κουβέντα παρενέβη και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Ο δημοσιογράφος, φανερά συγκινημένος είπε πώς με ένα γύρισμα της μοίρας ο πρώην παίκτης του ΜasterChef σκοτώθηκε.

«Είχε τη γνωστή μηχανή αυτή τη ρημάδα τη Harley που έφυγε ο Μιχαλάκης στον γκρεμό. Πάει να φύγει με το Smart και δεν είχε βενζίνη και πήρε τη μηχανή. Στη στροφή της Φιλαδέλφειας φεύγει».

Ο Στρατής Μπαλάσκας από την άλλη είπε ότι η μηχανή εξέκλινε της πορείας του και είχε μοιραία πτώση. «Ήταν ακόμα εν ζωή όταν πήγε η Τροχαία αλλά δεν μπορούσε να μιλήσει. Προσπάθησε να βγάλει το κράνος. Μετά από 2,5 ώρες από το ατύχημα έφυγε. Δεν υπάρχει περίπτωση αυτοχειρίας».

Η κηδεία του άτυχου 58χρονου θα γίνει στην Κεφαλονιά και μετά θα γίνει πάρτι στη μνήμη του όπου θα τραγουδήσει ο Τονίνο Καροτόνε, που ήταν επίσης φίλος του αποθανόντα.

 

Διονύσης Πρώιος: Όσα αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης