Αλλάζουν τα πάντα στην επιλογή τραγουδιού και καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision το 2025 καθώς έπειτα από δύο δεκαετίες, όλα θα κριθούν από το τηλεοπτικό κοινό και τις ψήφους του.

Τον πρώτο εθνικό τελικό μετά από 22 χρόνια θα διοργανώσει η ΕΡΤ για την επιλογή του τραγουδιού που θα πάει στη Βασιλεία της Ελβετίας όπως ανακοίνωσε η διευθύνουσα σύμβουλος Κατερίνα Κασκανιώτη.

Όπως αποκαλύπτει η RealNews για το θέμα, οι πρώτες σκέψεις για αυτό το ενδεχόμενο έγιναν πριν 2 χρόνια με τον αποκλεισμό από τον ημιτελικό ενώ με την περσινή συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι που έκανε ρεκόρ τηλεθέασης το ενδιαφέρον για το διαγωνισμό φούντωσε ξανά. Η τελική απόφαση ελήφθη λοιπόν και λόγω της αυξημένης ζήτησης πλέον από πλευράς καλλιτεχνών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο εθνικός τελικός ίσως και να μην είναι μόνο ένας και να διεξαχθούν και προκριματικά. Η επιλογή του τραγουδιού και του καλλιτέχνη σε αυτή την περίπτωση θα εξελιχθεί σε… reality talent show. Το τελικό φορμάτ που θα λάβει αυτή η διαδικασία θα οριστεί από την ΕΡΤ μέσα στον επόμενο μήνα.

Μετά την αύξηση του ενδιαφέροντος την περσινή χρονιά όλα δείχνουν πως η Eurovision 2025 θα μας απασχολήσει ακόμη περισσότερο!

Όλες οι ειδήσεις

Η Μαρία που έγινε Κάλλας: Δείτε αποκλειστικά τα επεισόδια στο Ertflix

ΣΚΑΪ: Τέλος άνθρωπος κλειδί – Γιατί απομακρύνθηκε

Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Ο Πέτρος πιάνει δουλειά στο ξενοδοχείο με πλαστή ταυτότητα!