Η Αντιγόνη ως βιολογική μητέρα θέλει να πει την αλήθεια στην μικρή Αγγελική στη σειρά του MEGA Η Γη της Ελιάς . Οι μόνοι που γνωρίζουν τις προθέσεις της είναι ο Ισίδωρος και η Ιουλία οι οποίοι αισθάνονται άβολα απέναντι στο Μάνο και τη Μαρίνα, επειδή δεν τους έχουν ενημερώσει.

Η Αντιγόνη εκμεταλλεύεται την απουσία της Μαρίνας πλησιάζοντας ξανά την μικρή Αγγελική. Θέλει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της πριν της μιλήσει.

Η Αφροδίτη προτείνει στην Ειρήνη να πάρει τον Παρασκευά και να πάνε μαζί τους στο ταξίδι στο Μονακό, την Κυανή Ακτή και τον Σεν Τροπέ. Ο Μιχάλης εξομολογείται στον Αποστόλη πως ο έρωτας του για την Νόρα έχει τελειώσει καιρό τώρα αλλά θα προχωρήσει στο γάμο γιατί έχει δεσμευτεί απέναντι στους γονείς της και δεν θέλει να τους απογοητεύσει, αν πάρει το λόγο του πίσω.

Ο Στάθης προσπαθεί να μάθει πληροφορίες για την νέα σχέση της Αριάδνης όμως εκείνη αποφεύγει να του ανοιχτεί. ο Λυκούργος ενημερώνει την Ισμήνη πως ο Κωσταντίνος απέρριψε την Σοφία.

Η αδίστακτη Νόρα με το αγγελικό πρόσωπο συνοδεύει την Φιλιώ στην παιδική χαρά βάζοντας εφαρμογή το δόλιο σχέδιο για την αρπαγή της. Παράλληλα η Αντιγόνη προσπαθεί να κερδίσει το χαμένο έδαφος με την Αγγελική και περνάει πολύ χρόνο μαζί της.

Η Μαργαρίτα αποχαιρετάει την Θεοδώρα και φεύγει για το σεμινάριο στην Ιταλία. Η Ιουλία ζητάει από τον Ισίδωρο να της αναθέσει πόστο στους νέους ελαιώνες ώστε να έχει δικαιολογία για να μην επιστρέψει στη Μάνη.

Ο Κουράκος και η Αριάδνη έρχονται όλο και πιο κοντά ενώ την ίδια ώρα ο Χρήστος λυσσομανά από ζήλεια. Πικραμένος ο Λυκούργος ανακοινώνει στον Μιλτιάδη ότι δεν μπορεί να αποφύγει την προφυλάκιση.

Η δυσάρεστη αυτή εξέλιξη στεναχωρεί πάρα πολύ την Χάιδω, την Βασιλική και τον Παρασκευά ενώ ο αγώνας του Λυκούργου για να βρεθεί η μάρτυρας συνεχίζεται.

Ο Παρασκευάς εκτυπώνει και κολλάει αφίσες σε όλο το χωριό προκειμένου να εμφανιστεί η κοπελιά που έσωσε ο Μιλτιάδης από βέβαιο β@ασμό και να καταθέσει την αλήθεια. Ότι βρισκόταν σε άμυνα ο Μιλτιάδης όταν σκοτώθηκε ο β@αστής.

Η συγκομιδή της ελιάς ξεκινάει και ο Μιχάλης προθυμοποιείται να αντικαταστήσει τον Μιλτιάδη για να μη μείνει πίσω η δουλειά. Παράλληλα η Μαρίνα επιστρέφει εσπευσμένα στη Μάνη για να μην αφήσει μόνη της την Αγγελική με την Αντιγόνη.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor spoiler 20/9: Ποια ομάδα θα κερδίσει στο αγώνισμα ασυλίας;

Το Δαφνί της Νεκταρίας μπήκε στο Spotify – Τρωει τους… τράπερ

Η Γεσθημανή του Survivor χόρεψε ζεϊμπέκικο που θα ζήλευε και ο Απόστολος Γκλέτσος (vid)