Ο Γιώργος Λιάγκας μετά την αρχική αναφορά που έκανε για τον Μάρκο Σεφερλή επανήλθε ακόμα πιο εκνευρισμένος. Μάλιστα «έβαλε» στην κουβέντα και τη Φαίη Σκορδά ανασύροντας γεγονότα από το τηλεοπτικό παρελθόν τους.

«Αυτό που ανέβασε για μένα είναι ακατάλληπτο. Με το υποτιμητικό “Γιωργάκη”… Το ποιόν του κάθε ανθρώπου φαίνεται από το πώς φέρεσαι σε αυτούς που θεωρείς αντίπαλούς σου. Κάποια στιμή βρεθήκαμε αντιμέτωποι στα τηλεοπτικά πλατό. Τότε έκανα εγώ το Πρωινό στον ΑΝΤ1 με τη Φαίη και ο Μάρκος έκανε το Πρωινό στο Mega. Ξεκίνησε με 60% και κατέληξε να χάσει τη χρονιά. Ήταν η μεγαλύτερη ανατροπή που έχει γίνει στα τηλεοπτικά δεδομένα. Να ξεκινάς με 60% και να χάνεις τη χρονιά, δεν έχει ξαναγίνει», είπε αρχικά και έπειτα πρόσθεσε: «Τι με πείραξε εμένα τότε… Με πείραξε ότι είχε βάλει ένα κάδρο που έκανε την αποφώνηση της εκπομπής. Στο κάδρο αυτό είχε βάλει τις φωτογραφίες όλων των παρουσιαστών που είχαν παρουσιάσει πρωινή εκπομπή στο Mega πριν από αυτόν, μεταξύ των οποίων εγώ και η Φαίη, που ήμασταν απέναντί του. Τελείωνε την εκπομπή, τις πρώτες μέρες που έσκιζε, κάνοντας μια αναφορά στο πλαίσιο του χιούμορ ότι “όλοι γελάτε με την επιτυχία μας” και γυρνούσε και έλεγε “εκτός από εσάς τους δύο”. Με ενόχλησε αυτό».

Ο δημοσιογράφος είπε ακόμη: «Το ποιόν μας ο κόσμος το κρίνει, Μάρκο, δεν το κρίνεις εσύ, που έχεις γίνει τώρα και κρίνεις και λες ποιον είναι το ποιόν μας και αυτές οι μπαρούφες και οι μπούρδες που λες από χθες. Κατάλαβα τότε ότι με αυτόν τον άνθρωπο δεν έχω τίποτα κοινό. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ, να βγω και να κοροϊδέψω έναν αντίπαλό μου. Κάνε πλάκα σε αυτόν που κερδίζει. Όταν έκανες αυτό και κορόιδευες εμένα και τη Φαίη που χάναμε, να έβγαινες και στο τέλος της σεζόν και να έλεγες “Μάρκο, έχασες” και να κορόιδευες τον εαυτό σου. Γιατί δεν το έκανες; Εκεί είναι η μαγκιά. Με χωρίζει άβυσσος λογικής και πρακτικής από τον συγκεκριμένο άνθρωπο».

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στη συνέχεια: «Το “Γιωργάκη” το ειρωνικό, το αντιπαρέρχομαι, έτσι αισθάνεται, ότι πρέπει να μιλήσει υποτιμητικά για κάποιους ανθρώπους. Μάρκο, επειδή μας χωρίζει άβυσσος αισθητικής και συμπεριφοράς, τα μηνύματα τα παλιά εγώ δεν τα κρατάω. Εγώ τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχω στείλει κανένα μήνυμα στον Μάρκο Σεφερλή και δεν είμαι από αυτούς που του έστειλαν τώρα να έρθει στην εκπομπή τους. Τώρα τον καλώ δημόσια!».

Κλείνοντας είπε: «Τι μήνυμα θα βγάλει για να με ξεμπροστιάσει; Άσε με εμένα, φέτος δεν είμαστε στο ίδιο κανάλι, ήξερα ότι έτσι κι αλλιώς δεν θα έρθεις. Και στο ίδιο που ήμασταν, δεν είχε έρθει τότε, δεν γούσταρες και καλά έκανες. Σε άλλα βέβαια, σε ανθρώπους που δεν γούσταρες σε υποχρέωσαν και πήγες. Εεε; Κάνω λάθος; Σε υποχρέωσαν και πήγες, Μάρκο. Εδώ δεν ήθελες να έρθεις, μπορεί και να φοβάσαι, μπορεί να μη με εκτιμάς. Εγώ πάλι σε ξανακαλώ».

 

Γιώργος Λιάγκας: Δείτε όσα είπε