Αποκαλυπτική ήταν η δημοσιογράφος Άρια Καλύβα σε ό,τι αφορά το χωρισμό ανάμεσα σε Δανάη Παππά και Λάμπρο Λάζαρη. Το πρώην ζευγάρι δε φάνηκε να χωρίζει και με τις καλύτερες των περιστάσεων και αν η ηθοποιός δε φανεί συνεπής, θα συναντηθούν στο δικαστήριο!

Όπως είπε η δημοσιογράφος στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας έχουν ήδη κάνει εξωδικαστικό συμβιβασμό αφού υπήρξαν οικονομικές διαφορές και πώς όχι άλλωστε αφού είχαν έξι χρόνια δεσμού.

Συγκεκριμένα, το πρώην ζευγάρι υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με το οποίο ο Λάμπρος Λάζαρης ζητά από τη Δανάη Παππά την καταβολή του ποσού των 140.000 ευρώ μέσα σε έξι μήνες.

Αυτά τα χρήματα, όπως υποστηρίζει ο επιχειρηματίας, τα είχε πάρει ως δάνειο και τα έδωσε στην ηθοποιό για κάποιες επισκευές που επιθυμούσε να κάνει στο πατρικό της σπίτι (τριώροφο στα βόρεια προάστια).

Επίσης, ο Λάμπρος Λάζαρης ζητά πίσω από την ηθοποιό δύο πολυτελή οχήματα που είχε αγοράσει και είχε μεταβιβάσει στο όνομά της.

Η ηθοποιός και ο σύντροφός της αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους με την ίδια να μιλά γι αυτό και στην εκπομπή Buongiorno.

«Είμαι όπως φαίνομαι μετά τον χωρισμό μου. Οτιδήποτε τελειώνει θέλει μια διαχείριση, αλλά όλα καλά. Τα πράγματα σε φέρνουν συνήθως σε μια κατάσταση, οπότε αν δεν πιέζεις καταστάσεις και τα αφήνεις να κυλάνε, όλα είναι μια χαρά. Ο έρωτας και η αγάπη είναι πάντα στο παιχνίδι, όλα αυτά είναι ενέργειες», τόνισε η ηθοποιός.

Δανάη Παππά: Όσα αποκάλυψε η Άρια Καλύβα