Το Survivor επέστρεψε και είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που είχαμε μάθει ως τώρα. Αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς, φάνηκε ότι οι παίκτες είναι διαλεγμένοι με την απόλυτη στρατηγική. Ωστόσο αυτό που φάνηκε έντονα είναι ποια ομάδα είναι αυτή που δείχνει περισσότερο σκληρή.

Οι Κίτρινοι φαίνεται να έχουν ένταση και πείσμα αλλά οι πράσινοι μπορούν να ρεφάρουν και σίγουρα είναι ακόμα νωρίς. Ωστόσο μοιάζει το παιχνίδι να αποτελείται από στρατηγούς!

Η Εκατερίνα Λιντβίνοβα και η Μαρία Λυμπεροπούλου ήταν οι δύο παίκτριες, που είδαν την δάδα τους σβηστή. Στη μονομαχία, που ακολούθησε κρίθηκε η παραμονή των δύο κοριτσιών αλλά τελικά, η Εκατερίνα από τους πράσινους δεν κατάφερε να επικρατήσει στην μονομαχία.

«Πιστεύω ότι θα το μετανιώσουν που με άφησαν εκτός. Περίμενα ότι θα ανάψει η δάδα μου, από τον αρχηγό», τόνισε η 26χρονη TikToker αλλά στο σημερινό (17/9) τρέιλερ η Εκατερίνα φαίνεται πολύ εκνευρισμένη που κανείς δεν άναψε το δικό της φυτίλι ενώ οι καταγγελίες για κλίκες πέφτουν… βροχή!

«Ξενερωμένοι» με τους συμπαίκτες τους, με παράπονα και γκρίνια που όλοι θα περιμέναμε μετά τη δεύτερη εβδομάδα οι πρωταγωνιστές του νέου κύκλου του παιχνιδιού φαίνονται ιδιαιτέρως… αδιάλλακτοι με την Παρασκευή να είναι έτοιμη για να ανοίξει… μέτωπα!

Survivor: Ποιος θα αποχωρήσει τελικά;

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor spoiler 17/9: Ποια ομάδα είναι πιο δυνατή στα έπαθλα;

Ολυμπιακός: Ξεμπούκωσε ο Κωστούλας

Survivor: Σοβαρή καταγγελία για τον Στέφανο Βλάχο