Η Δευτέρα 16η Σεπτεμβρίου ξημέρωσε με πολλές πρεμιέρες με μία από αυτές να είναι στις 08.45 αφού Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου επέστρεψαν για 3η συνεχόμενη σεζόν στους δέκτες μας με το Breakfast@Star.

Το ζευγάρι καλημέρισε τους τηλεθεατές, ενώ στη συνέχεια κάλεσε στο πλατό τους συνεργάτες του.

«Μας λείψατε, το καλοκαίρι σας μελετούσαμε», είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου, με την σύζυγό του και τραγουδίστρια να προσθέτει: «Είμαστε πολύ ορεξάτοι, θέλουμε να φτιάξουμε τα πρωινά σας, να έχετε ένα χαμόγελο να και να σας συντροφεύει μέχρι το βράδυ».

Στο πλευρό του ζευγαριού παρουσιαστών θα είναι και φέτος η Μαίρη Αργυριάδου, η Λιλή Πυράκη και ο Κωνσταντίνος Ντάφλος. Νέα προσθήκη έχουμε ωστόσο στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, το οποίο αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης, ενώ στο τιμόνι των αστρολογικών προβλέψεων παραμένει κανονικά η Άση Μπήλιου, που θα αναλύει καθημερινά τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα.

Παράλληλα η κουζίνα του Breakfast@Star ανανεώνεται με τον chef Χρήστο Μοίρα, που ξεχώρισε στο MasterChef 2024.

Η επίσημη ανακοίνωση του Star

«Το Star ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου.

Το αγαπημένο ζευγάρι, στη ζωή αλλά και στην tv, κέρδισε την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού με τον πηγαίο αυθορμητισμό και την ειλικρίνειά του.

Για τρίτη τηλεοπτική σεζόν, η Ελένη και ο Ετεοκλής θα συνεχίσουν να «σερβίρουν» καθημερινά, μαζί με τους αγαπημένους συνεργάτες τους, ένα ανανεωμένο Breakfast@Star, με όλα εκείνα τα συστατικά που το κάνουν ακαταμάχητο: χιούμορ, θετική διάθεση, αμεσότητα, ενθουσιασμό!»

Η ανακοίνωση της συνέχισης της συνεργασίας του δημοφιλούς ζευγαριού με το κανάλι της Κηφισιάς ήρθε μία ημέρα πριν το φινάλε της δεύτερης σεζόν τους στην παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του σταθμού. Έτσι θα επιστρέψουν  την επόμενη σεζόν άκρως ανανεωμένοι!

Το ζευγάρι είναι αρκετά χρόνια μαζί και έχουν μία μικρή κόρη.

 

Πρεμιέρα για Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου