Ο Δημήτρης Σταρόβας έκανε το βράδυ της Πέμπτης 1 Αυγούστου την πρώτη δημόσια έξοδο έπειτα από την περιπέτεια της υγείας του.

Ο αγαπημένος σε όλους καλλιτέχνης, πριν από 2,5 μήνες υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί για αρκετό διάστημα στο νοσοκομείο.

Σήμερα,  αναρρώνει στο σπίτι του και παράλληλα κάνει θεραπείες σε κέντρο αποκατάστασης έχοντας πάντα στο πλευρό του τη φύλακα άγγελό του, Άννα Σταθάκη.

Στην πρώτη λοιπόν δημόσια έξοδό του ποζάρει σε μαγαζί του Βύρωνα ανάμεσα στη Σάντρα Βουτσά, τον Γιάννη Σπαλιάρα και άλλα πρόσωπα.

Δημήτρης Σταρόβας: Δείτε τις δημοσιεύσεις

Ο γνωστός καλλιτέχνης, μετά από την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του βρίσκεται πλέον στο σπίτι του έχοντας πάντα στο πλευρό του τη σύντροφο του Άννα Σταθάκη η οποία είχε μιλήσει στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για την κατάσταση της υγείας του.

Συγκεκριμένα, η Άννα Σταθάκη είπε ότι: «Την Τετάρτη, έπειτα από 42 ημέρες, ξαναμπήκε στο σπίτι ο Δημήτρης! Δόξα τω Θεώ! Συνεχίζει ανελλιπώς και με θέληση την φαρμακευτική αγωγή, την αυστηρή δίαιτα και τις θεραπείες του!».

«Καταβάλλει προσπάθεια για να μιλήσει, οπότε δεν θα ήταν σωστό να επιβαρυνθεί με τηλεοπτικές εμφανίσεις. Είναι κάτι που δεν ενδείκνυται ακόμα. Πάνω από όλα η υγεία του και η ηρεμία του. Λίγη υπομονή και θα επανέλθει να σας τα πει όλα ο ίδιος», σημειώνει χαρακτηριστικά στη λιτή της δήλωση η σύντροφος του ηθοποιού.

Όλες οι ειδήσεις

Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: Τραγουδιστές σε ρόλο έκπληξη

Αλέξανδρος Τσουβέλας: Γι’αυτό πάει στα δικαστήρια σχολιαστή

Η Γη της Ελιάς: Η κόρη τα φτιάχνει με τον πρώην της μητέρας της- Χαμός στη Μάνη