Το Δίχτυ: Φώτα, κάμερες, ηθοποιοί και τεχνικοί παίρνουν τις θέσεις τους για τις τελευταίες οδηγίες. «Πάμε»! Ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης δίνει το έναυσμα και το γύρισμα αρχίζει. Σ’ έναν ιδιαίτερο βιομηχανικό χώρο, στα ΠΛΥΦΑ, στο Πάρκο Πλεκτηρίων Υφαντηρίων Αθηνών, που έχει διαμορφωθεί κατάλληλα ώστε να στεγάζει τα γραφεία της Γενικής Ασφάλειας,το TiVi σίριαλ βρέθηκε και είδε τους πρωταγωνιστές της αστυνομικής σειράς επί το έργον. Τα γυρίσματα ήταν πολύωρα και εντατικά, οι ρυθμοί πυρετώδεις, αλλά το κλίμα ανάμεσα σε όλους τους συντελεστές ήταν εξίσου εξαιρετικό, με την ατμόσφαιρα να είναι ζεστή, μεταφορικά και κυριολεκτικά, καθώς η θερμοκρασία άγγιζε σχεδόν τους 40 βαθμούς.

Περισσότεροι από 100 ηθοποιοί συμμετέχουν στις έξι αυτοτελείς αστυνομικές ιστορίες, που γυρίζονται σε διάφορες περιοχές της Αττικής, όπως Παιανία, Αγία Παρασκευή, Μελίσσια, Εξάρχεια, Κυψέλη, στα ΠΛΥΦΑ και σε άλλες τοποθεσίες, όπου εκτυλίσσεται η δράση. Ο Μανούσος Μανουσάκης τους καθοδηγεί, συντονίζει το συνεργείο και φροντίζει την παραμικρή λεπτομέρεια, ώστε να επιτευχθεί το αρτιότερο αποτέλεσμα για το σενάριο που έχουν γράψει ο Βαγγέλης Γιαννίσης, η Κάτια Παπανικολάου και η Γιάννα Κανελλοπούλου.

Ευχάριστη έκπληξη και ιδιαίτερα συγκινητική και για τους δύο είναι η τηλεοπτική συνάντηση του σκηνοθέτη με την Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, 27 χρόνια μετά την πρώτη συνεργασία τους στους «Ψίθυρους καρδιάς». Μια συνεργασία που ξυπνά όμορφες μνήμες. Την επίλεκτη ομάδα αστυνομικών της Γενικής Ασφάλειας, η οποία αναλαμβάνει την επίλυση σημαντικών υποθέσεων, απαρτίζουν οι Θοδω ρής Αθερίδης, Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Ορέστης Τζιόβας, Φιόνα Γεωργιάδη, Κατερίνα Κρανίδη και Σπύρος Μαραγκουδάκης.

Τους αστυνομικούς, στα επεισόδια της σειράς, πλαισιώνουν οι ηθοποιοί Πέρης Μιχαηλίδης, Άγγελος Παπαδημητρίου, Αλέξανδρος Μούκανος, Ειρήνη Βακάκη, Αναστασία Γαλερού Βλάσση, Βαγγέλης Ψωμάς, Σωτήρης Τσακομίδης, Τσακαλίδης, Γεράσιμος Σοφιανός, Αραξιάνα Αβακιάν, Σίμος Τζίτζης.
Η επίλεκτη ομάδα αστυνομικών της Γενικής Ασφά λειας, Ορέστης Τζιόβας, Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Φιόνα Γεωργιάδη, Θοδωρής Αθερίδης, Σπύρος Μαραγκουδάκης και Κατερίνα Κρανίδη.

 

Το Δίχτυ: Δείτε το τρέιλερ