Τα Γκρηκ 80’s είναι η δεκαετία που όλοι αγαπήσαμε για την ανεμελιά και τα… νιάτα που δεν ξαναγυρνούν. Ή μήπως επιστρέφουν και μάλιστα μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha;

Όλες οι αγαπημένες ελληνικές ταινίες της βιντεοκασέτας που μας κράτησαν συντροφιά εκείνα τα καλοκαιρινά μεσημέρια, επιστρέφουν ενόψει καλοκαιριού.

Αν και το κανάλι το χειμώνα συνήθιζε να προβάλλει ανά διαστήματα κάποιες ταινίες, τώρα όμως επιστρέφουν σε σταθερή βάση και μάλιστα θα τα απολαύσουμε σε δύο δόσεις αφού θα προβάλλονται σε επανάληψη και το βράδυ.

Μουστάκας, Ψάλτης, Φίνου, Παγκράτη, Μιχαλόπουλος και Γαρδέλης επιστρέφουν καθημερινά στις 14.45 το μεσημέρι και στις 00.45.

«Όλες οι μεγάλες φίρμες επιστρέφουν» λέει το σλόγκαν του καναλιού που «έντυσε» το βίντεο με το αξεπέραστο τραγούδι του Γιάννη Φλωρινιώτη.

Ολόκληρη η δεκαετία και η κουλτούρα της,  αποτυπώνεται στα «διαμάντια» που καθηλώνουν την ελληνική οικογένεια μπροστά στην τηλεόραση.

Η κίνηση αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει από τον τηλεοπτικό σταθμό που και το περασμένο καλοκαίρι είχε επαναλάβει το εγχείρημα και δεν απογοήτευτηκε μιας και τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τα νούμερα τηλεθέασης ήταν άκρως ικανοποιητική.

Γκρηκ 80’s: Αθάνατα χρόνια!